KORPORATIV MADANIYAT VA STRATEGIYA ASOSIDA MUVAFFAQIYATGA YO'NALISH - Xoliqova Zarnigor Komiljon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada korxona yoki firmalarning muvaffaqiyatga erishishida korporativ madaniyat va strategiya integratsiyasining ahamiyatliligi asoslab berilgan.