BOSHLANG'ICH SINFLARDA ZAMONAVIY TAʼLIM-TARBIYA JARAYONINI TASHKIL ETISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR. - Eshqulova Mastura Axmadovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda zamonaviy pedagogik texnologiyalar va yangi pedagogik metodlarni bir vaqtda tashkillashtirishning ahamiyati katta ekanligi xususida fikrlar yuritilgan. Fikrlarimizni asoslash uchun shu kabi metodlardan ba’zilarini keltirib o‘tdik.