HINDISTONNING MUSTAMLAKA DAVRIDAGI “AHL-I HADIS” JAMIYATI TARIXI - Olimov Zuhrobiddin (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada Hindistonning mustamlaka davridagi “Ahl-I hadis” jamiyati tarixi haqida birlamchi ma’lumotlar keltirilgan.