BOLALARNI JISMONIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHDA HARAKATLI O‘YINLARNING AHAMIYATI - Abdurahmonova Rushana Baxtiyorovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya:Maqolada bolalarni jismoniy tayyorgarligini rivojlantirishda harakatli o‘yinlarning axamiyati va jismoniy rivojlanishi taxlil qilindi. Maktabgacha talim tashkilotlarida bolalarni jismoniy faolligini oshirish xamda barkamolligini taminlashda harakatli o‘yinlar asosiy vosita xisoblanad