O‘SMIR VA YOSH TAEKVONDOCHILARNING TEXNIK TEXNIKANI O‘RGATISH USLUBIYATI - Po‘latov L.T.; Vahidova Farangiz (Journal of new century innovations, 2023)
Sport turlaridan – eng ajoyib va qiziqarli sportlaridan biri taekvondodir. Jismoniy hislatlarning rivojlanishi, tayanch dvigatel apparatlarini mustahkamlash, organizmni ishlash sistemasining qobilyatini ko‘tarish, sport davomida olingan jushqin g‘ayrat, tentilikni bardamlikni saqlanishi taekvondoni barcha afzallik tomonlarini qadr- qimmatini to ‘liq ko ‘rsatmaydi.