10-12 YOSHDAGI BOLALARNI PSIXOLOGIK TAYYORLASH - Joxongirov Faxriyor Keldiyor ogli (Journal of new century innovations, 2023)
Annatatsiya: Murabbiylar faoliyati davomida sportchilarni tayyorlash mobaynida ularning ma’naviy –axloqiy va ruxiy ozini ozi boshqarish qiyin vaziyatlarda togri yolni tanlay bilish iroda sifatlarini tarbiyalash asosiy omil hisoblanib maqolada psixologik ruhiy sifatlarni tarbiyalash hususiyatlari borasida to’liq yoritilgan va o’rganilib chiqilgan.