MUSOBAQA OLDI TAKTIK TAYYORGARLIKNI TO’G’RI NAVBATLASH. - Turganbekov Otabek (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya:Mazkur materialda taekvondochilarni taktik tayyorgarligini to’g’ri navbatlash va bunda murabbiyning ahamiyati, vazifalari nimalardan iborat ekanligi yoritib berilgan.