O’QUVCHILARDA KOMPETENTSIYALARNI SHAKLLANTIRISHGA YO’NALTIRILGAN TA’LIM TEXNOLOGIYALARI - Bekmurodov Alisher Jonikulovich (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada o’quvchilarda kompetentsiyalarni shakllantirishga yo’naltirilgan ta’lim texnologiyalari haqida ko’rsatib o’tilgan. Unda kompetensiya uning turlari, tayanch kompetensiyalar, xususiy kompetensiyalar va ularning ta’lim jarayonidagi mazmun, mohiyati berilgan.