TA’LIM JARAYONIDA INTERAKTIV METODLARNING AHAMIYATI - ISKANDAROV ISLOMBEK ShUKUROVICH (Journal of new century innovations, 2023)
Ilm-fan va texnologiyalarning jadal rivojlanishi, global dunyoda raqobatning ortishi sharoitida har bir davlat va jamiyatning bu jarayonda raqobatbardoshligi yoshlarning intellektual rivoji hamda ularning iste’dodi va qobiliyatlarini to’liq amalga oshirishga e’tibor berishga bog’liq bo’ladi.