O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA SPORT SOHASINING RIVOJLANISHI - Raximov Faxriddin Ibragimovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasida sport sohasining rivojidagi qonuniy asoslar va yurtimizda jismoniy tarbiya va sport sohasidagi islohotlar haqida ma’lumot berilgan.