МЕТОДЫ ОБУЧЕНИЯ ПИСЬМУ - Abdurazakova Albina Rinatovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, yozuvga o‘rgatish uslublari: namunaga qarab yozish, ko’chirib yozish, genetek usul kabi bir qancha yozuvga o‘rgatish uslublari haqida yoritib berilgan.