BOSHLANGʻICH SINFLARNING MATEMATIKA DARSIDA YANGI METODLARDAN FOYDALANIB OʻQUVCHILARNI QIZIQTIRISH - Asrorqulova Madina (Journal of new century innovations, 2022)
Bugungi kunda har bir o‘qituvchi o‘quv jarayonini takomillashtirish, o‘quvchilar qiziqishini oshirishning eng samarali usullarini izlamoqda. Agar bolaning darsda olib borgan faoliyati uning uchun ahamiyatli bo'lmasa, u zerikib, befarq bo'lsa, u o'z qobiliyatini namoyon qila olmaydi. Ushbu maqola xuddi ana shunday vaziyatlardan chiqibgina qolmay, balki darslarni qanday qilib qiziqroq o’tishni matematika darslarida ko’rib chiqadi.