ONA TILI DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA DIDAKTIK O‘YINLAR ROLI - Feruz Rajabov; Barno Pardayeva (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Bu maqolada ona tili darslarini samarali tashkil etishda didaktik o‘yinlar va yangi pedagogik texnologiyalar samarasi tahlilga tortilgan.