BOLALAR VA O`SMIRLAR JISMONIY TARBIYASI TIZIMIDA YENGIL ATLETIKA MASHG`ULOTLARINI OLIB BORISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Yusupov Suvon Saidovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya Ushbu maqolada bolalar va o`smirlar jismoniy tarbiyasida tizimida yengil atletik turlarning texnikasini o‘rgatish va uni takomillashtirish mashq jarayonining tarkibiy qismiyengil atletika ayrim turlari texnikasini o‘rgatish metodikasining umumiy asoslari bayon etilgan.