TOSHKENT SHAHAR KO’CHALARIDAGI TO’XTAB TURISH JOYLARIDA AVTOMOBILLARNING HARAKAT TEZLIGINI TADQIQ QILISH - Kasimov Ibrohim Irkinovich; Quvatov Shohjahon Bozor O’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada avtomobillarning harakat tezligini o’lchash usullari keltirilgan hamda Toshkent Shahar ko’chalaridagi to’xtab turish joylaridagi avtomobillarning harakat tezliklari o’rganilib tahlil qilingan.