RENTGEN NURLARINING ORGANIZMGA SALBIY TA’SIRLARI - Kayumova Sarvinoz Daminovna; Tuxtayeva Intizor Anvarovna; Sirojiddinova Nigora Kamaritdinovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Bugungi kunda tibbiyot sohamizni yengillashtirib kelayotgan rentgen nurlari tibbiy tekshiruvlar uchun juda qulay, ammo ularning salbiy tasirlari ham mavjud ekan.