XALQ TA’LIMI TIZIMIDA O’QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH ISHLARI: MUAMMO VA ULARNING YECHIMLARI - O.M.Yuldasheva (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada umumta’lim maktablarida kasbga yo’naltirish bo’yicha ishlarni tashkil etish, kasbga yo’naltirishning nazariy asoslari, asosiy tamoyillari va mavjud muammolarga yechimlar berilgan.