BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI O‘QITISH TARIXIDAN - OTABOYEVA ELINUR RUSLANBEK QIZI (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek xalqining ilm-fanning rivojlanishidagi o‘rni va ona tili o‘qitish metodikasida yaratilgan qo‘llanmalar to‘g‘risida yoritib berilgan.