MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGIK XIZMAT KO’RSATISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Sharifova Maxliyo (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida psixologik xizmat ko’rsatishning o’ziga xos xususiyatlari va mamlakatimizda bu sohaga qaratilayotgan e’tibor haqida aytib o’tilgan.