BO’LAJAK O’QITUVCHILARNI KASBIY INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASH TIZIMI - Naimova Zarnigor Hakim qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Maqolada bо‘lajak o‘qituvchilarni innovatsion kasbiy faoliyatga tayyorlash jarayonining о‘ziga xos pedagogik, psixologik xususiyatlari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, ularni ushbu faoliyatga tayyorlashda mavjud pedagogic shart-sharoitlar haqida bayon qilingan.