MENEJMEMT NAZARIYASI VA AMALIYOTNING RIVOJLANISHINING TAHLILI - Mirzaxmedov Hasanbek Baxtiyorjon o’g’li (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada menejment rivojlanishining asosiy bosqichlari, asosiy boshqaruv manbaalari, klassik maktablar haqida va miqdoriy yoki boshqaruv maktablari haqida to’liq tushuntirilgam va shu mavzu haqida gap boradi. Va yana boshqaruv konsepsiyalari haqida ham aniq malumotlar berilgan.