MAKTABGACHA TA`LIMDA ISLOHOTLAR VA INNOVATSION METODLAR - Maftuna Xayrullayeva Ma’rupovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta`lim sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar, innovatsion metodlar hamda ixtisoslashgan kadrlar tayyorlash, ilg‘or pedagogik usul va uslublarni ishlab chiqish va shu kabi mavzular ko`rib chiqiladi