INVENTARIZATSIYADAN O`TKAZISH JARAYONINING HUQUQIY TALABLARI VA UNING AHAMIYATI - Toshpo'latova Munisabonu Ibrohim qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Inventarizatsiyadan o`tkazish jarayonining huquqiy talablari va uning ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.