SHAXS-SON QO`SHIMCHALARINI O`QITISHDA TEJAMKORLIKKA O`RGATISH METODIKASI - Sharipova F. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada shaxs-son qo`shimchalarini o`qitishda tejamkorlikka o`rgatish usullari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan