РЕЗИНА-ШНУР ҚОБИҚЛИ ПНЕВМАТИК ЭЛАСТИК ЭЛЕМЕНТЛАР - Хожиева Дилшода Мухсиддин қизи; Акбаров Сайдуллохон Асқар ўғли -; Жумаева Махлиё Бахтиёр кизи -; Мелибаев Махмуджон (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада машина-трактор агрегатларининг юриш тизими, ғилдирак шинасининг метрологик ўлчамларини давлат стандарти талаблари асосида дискларига ўрнатиб, эластиклик ҳолатлари аниқланиб, улардан самарали фойдаланиш йўллари хақидаги маълумотлар ёритилган.