SITRUS MEVALI O‘SIMLIKLAR KO‘CHATINI QALAMCHALARIDAN KO‘PAYTIRISHDA NOVDALAR YOSHINI ILDIZ OLISHIGA TA’SIRI - Namozov Ixtiyor Choriyevich; Jabbarova Zuxra Rustamovna (Journal of new century innovations, 2023)
Maqolada sitrus mevali o‘simliklarni yashil va yarim yog‘ochlangan qalamchalaridan ko‘chatini etishtirish texnologiyasi bo‘yicha ilmiy asoslangan ma’lumotlar keltirilgan.