“OILA KONSEPTINING LINGVOMADANIY LINGVOKOGNITIV TADQIQI” - Maxammadxonova Maftuna Ne’matillo qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Zamonaviy tilshunoslikning dolzarb mavzularidan biri bu-konseptdir. Bu termin kongitiv tilshunoslik va lingvokulturalogiyaning muhim kotegoriyalaidan biridir. Ushbu maqolada oila konsepti va uning lingvomadaniy tadqiqi o’rganiladi.