ATEROSKLEROZ KASALLIGINING BELGILARI, TURLARI VA DAVOLASH USULLARI - Nazarova Y.X.; Rustamov Abbosjon (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Ateroskleroz kasalligi tarixi, kelib chiqishi, xavfli jihatlari va ularni davolash usullari to’grisida ma`lumotlar berilgan.