MANTIQIY TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISHDA MATEMATIKA FANINING AHAMIYATI - Isoqova Marxabo Zinnatillayevna (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarining mantiqiy kompetentligini shakllantirish mezonlari va matematikani o‘qitish jarayonida uni shakllantirishning didaktik shartlari o‘rganilgan.