DEVELOPMENT, EPISOTOLOGY, TREATMENT AND PREVENTIVE MEASURES OF EMERIOSIS IN RABBITS - A.Kh.Khushnazarov; A.M.Eshkorayev; R.B.Davlatov (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya – ushbu maqolada quyonchilik xo‘jaliklarida keng tarqalgan invazion kasalliklardan biri eymerioz haqida keng ma’lumotlar keltirilgan, hususan kasallik chaqiruvchi eymeriyalar ularning oosistalari, quzg‘atuvchining rivojlanishi sog‘lom organizimga tushish yo‘llari va kasallikning klinik belgilari hamda davolash va oldini olish choralari batafsil keltirilgan.