BIOFIZIK TADQIQOTLAR OLIB BORISHDA PAM FLUORIMETRIYA METODINING AHAMIYATI - Inoyatov Sayidazim; Ibragimov Shobotir (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘simlik hujayrasining genetik tizimi zamonaviy genetikaning eng muammosi,fotosintez jarayonlari haqida ma'lumot berigan.