BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MATEMATIKA O‘QITISH METODIKASI AHAMIYATI - Toshtemirova Husniya Oripovna; Xayitova Shoira Xolboboyevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinflarda matematika o‘qitish metodikasi ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.