TADBIRKORLIK KО‘NIKMALARINI SHAKILLANIDA INSON KAPITALI DARAJASI - Djurayeva Dilfuzaxon Mirzoshariffovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Tadbirkorlik kо‘nikmalarini shakillanida inson kapitali darajasi haqida so`z yuritilgan.