VETERINARY SERVICE AND PROPER PLACEMENT OF LIVESTOCK IN THE BUILDING ON LIVESTOCK FARMS - B.Kulmanov; U.Asomiddinov; M.Toshpulatova (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Maqolada chorva mollari saqlanadigan molxonalar atrofini obodonlashtirish, sifatli yem-xashak bazasini yaratish, binolar, omborlar qurish, sog‘in sigirlarga qo‘yiladigan veterinariya-sanitariya talablari haqida so‘z boradi.