YOSHLIK VA NAFOSAT SHAHRI NAVOIY RESPUBLIKAMIZNING YETAKCHI SANOAT MARKAZI - Xikmatova Baxora; Safarova Inobat Achilovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqola Navoiy shahri respublikamizning yetakchi sanoat markazlaridan biri ekanligi, sanoat shahrining zamonaviy shaharsozlik talablariga to'liq javob berilishi va shahar ekologiyasi, arxitekturasi yoritilgan.