O'ZBEK XALQ MAQOLLARIDA KISHI XARAKTERIDAGI AYRIM JIHATLARNING IFODA ETILISHI - Murtazayev Sherzod Dilshodovich (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada, frazeologik birikmalarda ulardan maqollarda shaxs va uning xarakter xususiyating ifodalanishi haqida ayrim tasavvurlar keltirilgan.