FENILFLUORON BILАN MOLIBDEN (VI) IONINI SORBSION- SPEKTROSKOPIK АNIQLАSH - Bobojonov B.B.; Madatov Oʼ.А.; Raximov S.B.; Smanova Z.А. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatisiya. SEM-EVO MA 10 (Zeiss, Germaniya) skanerlash elektron mikroskopi yordamida molibden (VI) ionlarini fenilfluoron reagent bilan xosil qilgan kompleksi o‘rganilgan.