BIOLOGIYA DARSLARINI YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYA USULLARI ASOSIDA TASHKILLASH YUZASIDAN METODIK TAVSIYA - Nurmatova Barchinoy Ergashevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kundagi biologiya darslarini qiziqarli va yangi pedagogik texnologiyalar asosida tashkillash haqidagi ma’lumotlar mavjud.