INSULINGA BOG’LIQ BO’LGAN QANDLI DIABETNING ORGANIZM UCHUN AHAMIYATI - Soxibova Z.O. (Journal of new century innovations, 2023)
Abstract: Ushbu maqolada qandli diabet kasalligi va uning kelib chiqish sabablari hamda davosi haqida ma'lumotlar berilgan.