CHET TILINI O'QITISHDA INNOVATSION PEDTEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING O'ZIGA XOS JIHATI - Xaydarova Inobat Suvonkulovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada chet tillarini o`qitishda innovatsion texnologiyalarni o'rni, darslar davomida samarali metodlar qo`llash va ularning ta`lim sifatini oshirishdagi o`rni haqida so`z boradi.