INTERFAOL METODLARDAN BIOLOGIYANI O'QITISHDA FOYDALANISH - Nurtayeva Gulzoda Choriqulovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Biologiyani o'qitishda interfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati: afzalliklari va kamchiliklari, xamda fanlararo bog'lab o'qitish yo'llari ahamiyati tahlil qilingan