OLMANI SAQLASH JARAYONLARINING NAZARIY ASOSLARI - Voqqosov Zuhriddin Komolxon o`g`li; Maqsudova Yulduzxon Akmalxon qizi; Sadriddinova Sevinch Shuxratjon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotasiya: Mazkur maqolada olmani saqlash jarayonida biologik, fizologik va mikrobiologik tasirlarni mevalarini sifat ko‘rsatgichlari va kimyoviy tarkiblari ta`siri to`g`risida ma’lumotlar keltirilgan.