MENTAL ARIFMETIKANING MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDAGI AHAMIYATI VA ZARURIYATLILIGI - Alibekova A’lo (Journal of new century innovations, 2023)
Annontatsiya: Ushbu maqolada aynan maktabgacha ta’lim tizimida yosh avlodga ta’lim tarbiya berishda ularni yanada yetuk barkamol shaxs qilib tarbiyalashda yurtimizga yaqin yillardan beri kirib kelgan mental arifmetika sohasining ahamiyati va zaruriyati haqida ilmiy mulohazalar o‘rin olgan.