XORIJIY MAMLAKATLARDA PENSIYA TIZIMINI BOSHQARISH VA TARTIBGA SOLISH - Artiqov Bahodir Mahkamovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Xorijiy mamlakatlarda pensiya tizimini boshqarish va tartibga solish haqida ma'lumotlar berilgan.