YILLIK TAYYORGARLIK SIKLIDA YOZGI BIATLONCHILARNING MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLKIGINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Saylieva Feruza To’xtamirot qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqola “Yillik tayyorgarlik siklida yozgi biatlonchilarning maxsus jismoniy tayyorgarlkigini rivojlantirish metodikasi”haqida fikr yuritilgan.