VOYAGA YETMAGANLAR JINOYATCHILIGI VA JINOYATCHILIKNING OLDIN OLISH CHORALARI - Azbergenova Munira Charjauvna (Journal of new century innovations, 2023)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada voyaga yetmaganalar όrtasida jinoyatchilikning yuz berishi,jinoyatchilikning kelib chiqish sabablari, jinoyatchilikning oldini olish choralari,voyaga yetmaganlarning ishlarini yuritish munosabatlarini huquqiy tartibga solinishi va bu borada olib brilayatgan islohatlar hamda qabul qilingan qonun hujjatlar tahlil qilgan.