ELBEK POETIK ASARLARIDAGI METAFORALARNING LINGVOPOETIK XUSUSIYATLARI - Jo'raqulova Shahnoza Bahodir qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tolmas ijodkor Mashriq Yunus-Elbek ijodida uchrovchi lingvopoetika tahlili hamda tilshunoslikka oid faoliyatlari yoritib berishg harakat qilingan.