KOMPTON EFFEKTINI O‘RGANISH USULLARI - Xurramov Ramziddin Sherzodovich; Abdunazarov Samandar Abdusattor o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2023)
Anatatsiya. Ushbu maqolada Kompton effektini o‘rganishning tezkor usullari o‘rganilgan va ularning yechimlari nazariy yoritilgan Kompton effektini o‘rganish talabalarga mantiqiy fikirlash, ijodkorlik, kreativlikni rivojlantradi.