TALABALARNING MALAKAVIY AMALIYOT JARAYONIDA KASBIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI - Низаева Фарангиз Шариф кизи (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada talabalarning malakaviy amaliyotini tashkil etish xamda uni o’tkazish bo’yicha tavsiyalar va fikr muloxazalar keltirilgan.Maqolada talabalarning nazariy olgan bilimlarini amalyotda qo’llay bilish qobilyatini rivojlantirishni taqozo etadi.