G’AFUR G’ULOMNING “VAQT” SHE’RI IJODIY TAHLILI - Sulkhiddinova Dilorom Khusenovna (Journal of new century innovations, 2023)
O’zbekiston xalq shoiri hamda akademigi G’afur G’ulom 19- sentabr 1945-yilda yozgan. Shoir ushbu she’rni jiyani bo’lmish mayor Xamidulla Xusan o’g’liga atab yozgan. Shoir she’ri davomida vaqtning naqadar ulug’ me’mat ekanligini tushuntirishga harakat qiladi.